گزارش سخنگوی کمیته علمی همایش علمی بین المللی تحقیق و تصحیح نسخه های خطی ایران
دبیر اجرایی این همایش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: این همایش طبق تعاریف وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رویدادی بین المللی است که هر سال در آبان برگزار میشود.
وی گفت: فراخوان این دوره از همایش اسفند ۱۴۰۲ منتشر و مقالات همایش از داخل و خارج از کشور به تدریج در سامانه Mconference.ir تعریف و بارگذاری شد.
آقای افضلی گفت: ما در این همایش ۵۱ مقاله علمی از ۷۵ نویسنده دریافت کردیم. این نویسندگان، ایرانی هستند و از ۸ کشور دنیا در این همایش شرکت کرده اند.
دبیر همایش تحقیق و تصحیح نسخ خطی افزود: ۱۷ داور علمی با متوسط درجه علمی دانشیار مقالات را بررسی کرده اند. دو داور علمی هر مقاله را بررسی و در پایان، ۱۹ مقاله واجد استانداردهای پژوهشی تأیید و برای انتشار برگزیده شد.
وی گفت: بعد از اتمام رسمی برگزاری این همایش، ویراستاران و مستندسازان علمی نسبت به آماده سازی و انتشار آن اقدام خواهند کرد.
آقای علی افضلی افزود: دانشگاههای بغداد، بابل از عراق، سلجوک و آنکارا از ترکیه، داکا از بنگلادش، دهلی و مولانا ابوالکلام آزاد از هندوستان و جامعه اسلامیه از پاکستان در این همایش به عنوان حامی معنوی حضور دارند.
وی گفت: اکثر قریب به اتفاق دانشگاههای ایران در این همایش به عنوان حامی معنوی مشارکت دارند که دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی تربیت مدرس، شاهد آزاد اسلامی، پیام نور، الزهرا (س)، اصفهان، کاشان، قم فردوسی مشهد، شهید باهنر کرمان، خلیج فارس زابل، زاهدان، گیلان، مازندران، کردستان، لرستان تبریز و ارومیه از آن جمله اند.
دبیر همایش نسخ خطی افزود: مجموعه مقالات دو همایش قبلی در بیش از ۱۰۰۰ صفحه در پایگاه اینترنتی همایش منتشر شده است.
آقای علی افضلی گفت: همچنین مجموعه مقالات این همایش نیز به روال هر سال در بهمن ماه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی منتشر میشود.
وی افزود: توجه به معیارهای کیفی هر ساله از سوی نویسندگان داوران و کمیته علمی همایش بیش از پیش مورد توجه قرار میگیرد.
دبیر اجرایی همایش بین المللی تحقیق و تصحیح نسخ خطی گفت: سعی داریم این همایش به مرکز استاندارد مقالات حوزه نسخه شناسی و تصحیح و تحقیق متون خطی تبدیل شود.
دیدگاهتان را بنویسید